Smazání účtu
Účet VitaCal a všechna přidružená data můžeš trvale smazat přímo v aplikaci.
Jak smazat svůj účet
- Otevři VitaCal a přejdi na kartu Profil.
- Sjeď dolů do sekce Účet.
- Klepni na Smazat účet.
- Potvrď klepnutím na Smazat můj účet.
Co se smaže
Když smažeš svůj účet, trvale se odstraní tato data:
- Tvůj účet a přihlašovací údaje
- Všechny záznamy jídel, položky potravin, záznamy analýz jídel a uložené fotky jídel
- Historie hmotnosti a nastavení cílů
- Záznamy o příjmu vody
- Oblíbená jídla, série zapisování a odpovědi z onboardingu
- Veškerá zdravotní data, která jsi synchronizovala: zdravotní metriky, záznamy spánku, tréninky a soubory tras tréninků
- Tvoje konverzace s koučem Ask VitaCal
- Nastavení oznámení a nastavení aplikace
- Tvoje tokeny VitaCal Connect, včetně těch vydaných při připojení claude.ai
Jedna věc tím pokrytá není: aktivní předplatné je nutné zrušit zvlášť, v nastavení předplatného ve tvém zařízení.
Důležité poznámky
- Smazání účtu je trvalé a nelze ho vrátit zpět.
- Doporučujeme před smazáním účtu exportovat svoje data. Můžeš to udělat v Profil > Export dat.
- Pokud máš aktivní předplatné, zruš ho v nastavení předplatného ve svém zařízení, abys předešla budoucím platbám. Smazání účtu předplatné automaticky nezruší.
Potřebuješ pomoc?
Pokud se do aplikace nemůžeš dostat nebo potřebuješ pomoc, kontaktuj nás na [email protected] a požádej o smazání účtu.