Vymazať svoj účet
Svoj účet VitaCal a všetky súvisiace údaje môžeš natrvalo vymazať priamo z aplikácie.
Ako vymazať svoj účet
- Otvor VitaCal a prejdi na kartu Profil.
- Zíď nadol do sekcie Účet.
- Klepni na Vymazať účet.
- Potvrď klepnutím na Vymazať môj účet.
Čo sa vymaže
Keď vymažeš svoj účet, natrvalo sa odstránia tieto dáta:
- Tvoj účet a prihlasovacie údaje
- Všetky záznamy jedál, položky potravín, záznamy analýzy jedál a uložené fotky jedál
- História hmotnosti a nastavenia cieľov
- Záznamy o príjme vody
- Obľúbené jedlá, série zaznamenávania a odpovede z onboardingu
- Akékoľvek zdravotné údaje, ktoré si synchronizovala: zdravotné metriky, záznamy spánku, tréningy a súbory trás tréningov
- Tvoje konverzácie s koučom Ask VitaCal
- Nastavenia notifikácií a aplikácie
- Tvoje tokeny VitaCal Connect vrátane všetkých vydaných pri pripojení claude.ai
Jedna vec pokrytá nie je: aktívne predplatné musíš zrušiť samostatne, v nastaveniach predplatného svojho zariadenia.
Dôležité poznámky
- Vymazanie účtu je trvalé a nedá sa vrátiť späť.
- Odporúčame exportovať si dáta pred vymazaním účtu. Môžeš to spraviť cez Profil > Exportovať dáta.
- Ak máš aktívne predplatné, zruš ho v nastaveniach predplatného svojho zariadenia, aby si predišla budúcim poplatkom. Vymazanie účtu automaticky nezruší tvoje predplatné.
Potrebuješ pomoc?
Ak sa nevieš dostať do aplikácie alebo potrebuješ pomoc, kontaktuj nás na [email protected] so žiadosťou o odstránenie účtu.